Actualitat
Nous productes, obertures, notícies, visites a fires…
Castanyes i panellets!
Arriba una de les festivitats més dolces i tradicionals del calendari: la castanyada. En aquesta època és tradició menjar castanyes, […]
La nostra tardor
La tardor ha arribat a les vitrines de les nostres pastisseries amb una deliciosa col·lecció de pastissos en format individual […]
Els bombons de la Diada
Per celebrar la Diada de Catalunya, Lluc Crusellas i el seu equip ha elaborat una col·lecció de bombons pensada per […]
Viu la pastisseria d’estiu
Tasta la dolçor d’estiu!
Gaudeix dels sabors de l’estiu amb la nostra pastisseria més creativa i innovadora. Els gerds, les cireres, […]
Coques de Sant Joan!
Per Sant Joan, petards, cava i coca!
S’acosta la nit més llarga de l’any i l’element indispensable per celebrar la revetlla […]
Pa da Moa, a Pavic
Pan de Moa és una fleca de referència especialitzada en l’elaboració de productes típics de Galícia. Des de l’obrador, ubicat […]
Celebra la Pasqua amb nosaltres!
Mones i figures de xocolata per celebrar la Pasqua. Seguim apostant per oferir-vos figures de xocolata elaborades amb la xocolata […]
Bunyols de Quaresma
Cada divendres, a partir de Dijous Llarder i durant 7 setmanes, trobaràs als taulells de les nostres botigues els bunyols […]
Els cors de Sant Valentí
L’equip El Carme pastisseria ha preparat dues propostes ben dolces per celebrar l’amor amb aquella persona tan especial.
- Cor de […]
El Carme, millor pastisseria de la Catalunya Central
La Mostra Internacional de Pastisseria del 2023, celebrada a Sant Vicenç dels Horts, va lliurar els premis Fava de Cacau […]
Celebra el Nadal amb nosaltres!
Viu el Nadal compartint les delícies que ha preparat l’equip de pastisseria El Carme amb molta delicadesa i afecte.
A la […]
La Vienesa canvia de nom i es trasllada al carrer Verdaguer
El forn de pa i degustació La Vienesa, fins ara a la rambla del […]
Lluc Crusellas es converteix en el millor xocolater del món
Lluc Crusellas, pastisser de l’equip de PaVic, s’ha endut el màxim guardó del prestigiós concurs internacional World Chocolate Masters, celebrat […]
Panellets i pa de castanya
Bona castanyada!
Al taulell de les nostres botigues trobaràs els productes per celebrar La Castanyada amb família i amics. Sens dubte, […]
Els individuals de tardor-hivern
La vitrina dolça de la temporada tardor-hivern està formada per sis individuals, tres dels quals són noves propostes. Es tracta […]
Delicioses galetes de xocolata
A partir d’avui, als taulells de les botigues de PaVic, s’afegeix l’última proposta dolça elaborada per l’equip de pastisseria: petites […]
Les postres per a les Nits de Cinema Oriental
Tornen les Nits de Cinema Oriental a la ciutat de Vic i, com cada any, l’equip de pastisseria s’encarrega d’elaborar […]
Mango – brest, la novetat de l’estiu
El pastís individual Mango – brest s’afegeix a la col·lecció de pastissos individuals de El Carme Pastisseria. Una elaboració creada […]
Bona revetlla de Sant Joan!
Per celebrar Sant Joan, coques per a tots els gustos!
Coca tradicional amb fruita, coca de crema, coca de pinyons, coca […]
PaVic entra a la Ruta del Bon Pa de Catalunya
PaVic passa a formar part de la Ruta del Bon Pa a Catalunya 2022, una iniciativa que té per objectiu […]
Les flors de primavera
L’equip de pastisseria de ElCarme ha transformat els pastissos individuals en forma de flor per acompanyar l’estació de l’any de més […]
Les nostres mones de Pasqua
Celebra la Pasqua amb PaVic. Queden pocs dies per la festivitat i l’obrador de PaVic ja està treballant per oferir […]
La nostra versió de la Tatin
La família de pastissos individuals de El Carme Pastisseria va creixent amb les noves propostes de l’equip. L’última incorporació ha […]
Set setmanes de bunyols!
És temps de bunyols! Els taulells de les nostres botigues s’omplen d’aquesta petita exquisidesa cada divendres de Quaresma, és a […]
El t’estimo més dolç!
Celebra el dia de Sant Valentí d’una manera ben dolça. Per aquest 2022, l’equip de pastisseria de PaVic ha elaborat […]
El Carme Pastisseria, entre les millors 50 pastisseries de Catalunya
El Carme Pastisseria ha rebut el guardó Fava de Cacau i entra a formar part de les 50 millors pastisseries […]
El Forn de Sant Miquel, un establiment històric i amb valor patrimonial
El Forn de Sant Miquel és un dels establiments de la Ruta dels Emblemàtics, una guia que recull comerços emblemàtics […]
Coques, Panettone i torrons!
Celebra el Nadal amb PaVic!
Aquest any, a les nostres botigues trobaràs una selecció de productes nadalencs […]
Els pastissos individuals per a aquest Nadal
L’equip de pastisseria ha elaborat nous pastissos individuals per celebrar el Nadal d’una manera ben dolça:
- La bola: mousse de […]
Lluc Crusellas competirà per ser el millor xocolater del món
Lluc Crusellas, actual pastisser de El Carme Pastisseria, s’ha convertit en el millor xocolater estatal al prestigiós concurs internacional World […]
Temps de panellets!
L’equip de PaVic ja ho té tot a punt per oferir el producte estrella de La Castanyada: els panellets. Sens […]
Les postres del Festival Nits de cinema oriental de Vic
Vic celebra la divuitena edició del Festival Nits de Cinema Oriental de Vic carregada d’estrenes i títols de renom. Les […]
Les coques, a punt per la revetlla
Coques, cava i petards. Els tres elements imprescindibles per celebrar la revetlla de Sant Joan! Des de l’obrador de PaVic […]
Per Sant Jordi… una rosa dolça!
Sant Jordi és una de les diades més boniques del nostre país. Un dia ple d’amor, cultura i alegria que […]
Figures de xocolata per celebrar la Pasqua
La setmana Santa és sinònim de mones de Pasqua. Queden pocs dies per la festivitat i l’obrador de PaVic ja […]
És temps de bunyols de Quaresma!
Els bunyols de Quaresma són una especialitat de la pastisseria tradicional i un dolç molt popular arreu del territori que […]
El Carme Pastisseria rep el guardó ‘Fava de Cacau’ 2021
El Carme Pastisseria ha estat reconeguda com una de les cinquanta millors pastisseries de Catalunya de l’any 2021 després de […]
Viu un Nadal ben dolç!
El Nadal és l’època més màgica de l’any i a PaVic ens agrada celebrar-la preparant amb delicadesa i afecte propostes […]
Eukarya, la nova xocolata de PaVic
La darrera incorporació a la col·lecció de productes propis de PaVic és la xocolata. S’anomena Eukarya i es tracta d’una […]
El Gurbi, la nova botiga de PaVic
El forn, pastisseria i degustació, el Gurbi, ja està obert. La nova botiga de PaVic ofereix una àmplia varietat i […]
L’equip de pastisseria, protagonista a la revista Dulcypas
L’equip de pastisseria de PaVic ha estat protagonista a la revista Dulcypas, el principal referent a Espanya per als professionals […]
Roses per al Sant Jordi d’estiu
Aquest any, el 23 de juliol, és Sant Jordi d’estiu. Reviu la festivitat amb les nostres roses dolces de Sant […]
Participa i guanya un pastís i un esmorzar
Estrenem pàgina web (pavic.cat) i ho volem celebrar d’una manera especial fent dos sorteigs a dos dels nostres perfils d’Instagram: […]
Sorteig Instagram: bases legals
Aquestes són les bases legals dels dos sorteigs organitzats a dos dels perfils d’Instagram de PaVic:
Les coques de la Revetlla de Sant Joan
Arriba una de les festes populars del nostre calendari, la Revetlla de Sant Joan, i amb ella, el dolç tradicional […]
El cor per al Dia de la Mare
El primer diumenge del mes de maig és el Dia de la Mare. Els fills i les filles tindran l’oportunitat […]
Roses i pa de Sant Jordi
Aquest Sant Jordi serà molt diferent per la situació de confinament, però des de PaVic volem que, tot i les […]
Mones solidàries per al personal sanitari de Vic
‘Gràcies per ser-hi’ és el nom de la iniciativa solidària creada per repartir mones de Pasqua als professionals sanitaris dels […]
Mones i figures de xocolata per a tots els gustos
Aquest any, #jotambévulllamona!
S’acosta una tradició dolça al nostre calendari marcada per les mones de Pasqua. Aquest any, a causa del […]
Mesures adoptades davant el confinament
Amb l’objectiu de col·laborar en la contenció del COVID-19 i per tal de fer front a l’emergència sanitària PaVic comunica […]
PaVic visita Sigep, la fira internacional de la pastisseria i el gelat
Tres dies intensos descobrint les últimes novetats a un dels escenaris gastronòmics més importants del sector: Sigep, que es va […]
El nostre pinyó dolç
Individual de caramel, vainilla i pinyons del Montseny, amb xocolata Zephir Caramel.
Una aposta deliciosa per sorprendre a taula.
La versió moderna del clàssic mel i mató
Cremós de mató amb interior de nous caramel·litzades, banyat de blanc vellut, sobre una base de pa de pessic.
La tradicional coca d’anís
Deliciosa massa de coca de forner, marcada i estirada a mà, cuita amb forn de sola i banyada d’anís.
Per llepar-se’n […]
Panettone de ratafia, l’imprescindible per als amants d’aquest licor
Incorporem el panettone de ratafia, resultat entre el dolç tradicional de la gastronomia italiana i la ratafia, el licor casolà […]
L’Oió, la caca de l’Arale en dolç
PaVic va elaborar de forma temporal i exclusiva els postres per celebrar el Festival Nits de Cinema Oriental de Vic. […]