Una història lligada a la tradició flequera de la comarca d’Osona
Una passió
compartida
PaVic neix l’any 1956 arran de l’acord de 14 forners de Vic i rodalies amb l’objectiu d’unir esforços i concentrar-los en un únic centre de producció, ubicat a la Carretera de Roda de Vic.
La filosofia de l’empresa s’ha basat, des del primer dia, en la recerca de la qualitat i l’especialització, fent ús de matèries primeres de màxima qualitat i de sistemes de treball que garanteixen les propietats organolèptiques i nutricionals òptimes dels nostres productes.
L’ofici de forner ha experimentat una gran evolució, i els processos de treball s’han anat modernitzant. Al llarg de la trajectòria de l’empresa, la innovació ha
estat sempre present en el nostre dia a dia, fet que ha propiciat canvis significatius. Alguns exemples són el pas de la fermentació directa a la fermentació controlada i la incorporació de massa mare de cultiu natural.
La nova seu al Parc d’Activitats Econòmiques de Vic compta amb unes instal·lacions modernes que permeten optimitzar el sistema i l’espai de treball, adaptant-se a les noves tendències del sector. Tot això, sense renunciar als productes i tècniques que, tot i evolucionar amb el temps, continuen formant part de l’essència de l’ofici.








